طرز تهیه هوموس نخود‌ فرنگی
هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود.
اتاق خبر 24:

هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.

مواد لازم:

آب به مقدار لازم

۲۰۰ گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد

۱ قاشق غذاخوری شکر

۲ قاشق غذاخوری ارده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخور پودر زیره

نصف قاشق غذاخوری فلفل

نمک به مقدار لازم

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه هوموس نخودفرنگی

طرز تهیه:

آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود ۵ تا ۷ دقیقه.

آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخود‌ها سرد شوند.

نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.

هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.

با نعناع تازه تزئین و میل کنید.