طرز تهیه کروکت مرغ
کروکت مرغ یه غذای شیک و خوشمزهس برای کوچولوهایی که تو غذا سختگیر هستن. شما میتونین از طرز تهیه کروکت مرغ برای مهمونیها و دورهمیهای دوستانه استفاده کنین. خب مرحله اول برای توی دستور کروکت مرغ آماده کردن مواد اولیهس.
مواد اولیه لازم جهت کروکت مرغ :
مرغ یک عدد سس سفید یک پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد قارچ نیم کیلو تخم مرغ ۴ عدد کره ۶۰ گرم جعفری یا کرفس خرد شده ۲ قاشق سوپخوری نان خشک کوبیده یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار کافیطرز تهیه کروکت مرغ :
مرغ رو تمیز میکنیم و میشوریم و با یه لیوان آب، یه پیاز خرد شده، یکی دو ساقه کرفس خرد شده یا جعفری و یه کم نمک و فلفل میذاریم بپزه.
بعد از پختن نباید دو سه قاشق بیشتر آب داشته باشه.
بعد از پختن، مرغ رو میذاریم تا سرد بشه.
آب مرغ رو از صافی رد میکنیم و نگه میداریم.
استخوانهای مرغ رو جدا میکنیم و مرغ رو چرخ میکنیم.
اب مرغ رو با سس بشامل مخلوط میکنیم.
قارچ رو ریز ریز میکنیم و میشوریم و با یه کم کره سرخش میکنیم.
سه تا زرده تخم مرغ رو با سس بشامل مخلوط میکنیم.
یه کم نمک و فلفل به سس اضافه میکنیم.
مرغ و قارچ مون رو هم داخل سس میریزیم و جعفری رو هم بهشون اضافه میکنیم.
همه مواد رو خوب هم میزنیم. مایه باید به صورت خمیر یهکم سفت در بیاد.
اگه مایهتون شل شد، یه کم نان خشک بهش اضافه کنید.
تو یه ظرف نان خشک کوبیده شده میریزیم.
سه تا چهار تخم مرغ رو با فلفل و نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
از خمیرمون گلولههایی به اندازه تخم مرغ بر میداریم و به پهنای انگشت کوچیک بازشون میکنیم.
کروکتها رو تو نان خشک میغلطونیم و بعد به مایه تخم مرغ آغشته میکنیم.
کروکتها رو تو روغن زیاد و خیلی داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشن.
با کفگیر از روغن در میاریم و تو یه دیس قشنگ میچینیم.
اینم از طرز تهیه کروکت مرغ، میتونین اطرافش رو با برگ جعفری و حلقههای گوجه تزیین کنین.