طرز تهیه مرغ ترش
طرز تهیه مرغ ترش مرغ ترش یکی از غذاهای محلی مازندرانه. خیلی از توریست­ها که به مازندران میرن این غذای خوشمزه رو تست می­کنن. دستور مرغ ترش رو برای افرادی که دوست دارن توی خونه این غذای محلی رو بپزن نوشتیم. طرز تهیه مرغ ترش کار آسونیه و شما اونو با برنج میتونین میل کنین. این دستور پخت مرغ ترش برای 4 تا 6 نفره : مواد لازم جهت مرغ...

طرز تهیه مرغ ترش

مرغ ترش یکی از غذاهای محلی مازندرانه. خیلی از توریست­ها که به مازندران میرن این غذای خوشمزه رو تست می­کنن. دستور مرغ ترش رو برای افرادی که دوست دارن توی خونه این غذای محلی رو بپزن نوشتیم. طرز تهیه مرغ ترش کار آسونیه و شما اونو با برنج میتونین میل کنین. این دستور پخت مرغ ترش برای ۴ تا ۶ نفره :

مواد لازم جهت مرغ ترش :

مرغ کامل ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد سیر ۳ یا ۴ حبه سبزی خرد شده(تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع) ۱ کیلو آب­لیمو یک سوم لیوان مغز گردو آسیاب شده یک دوم لیوان نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ترش :

مرغ رو به چند تیکه تقسیم می­کنیم.

چهار تا قاشق روغن کف تابه می­ریزیم و پیاز رو توش سرخ می­کنیم تا رنگش طلائی بشه.

تیکه­های مرغ رو با پیاز تفت می­دیم و یه­کم می­ذاریم سرخ بشه.

تو یه تابه دیگه سبزی­های خرد شده رو می­ریزیم.

سبزی­ها رو با گردو آسیاب شده خوب تفت می­دیم اما حواسمون هست که سبزی­ها سیاه نشن.

سبزی­ها رو به مرغ سرخ شده اضافه می­کنیم و آب جوش رو جوری که روی مرغ­ها رو بگیره روشون می­ریزیم.

نمک، فلفل و سیرها رو می­ریزیم داخل مرغ و اجازه میدیم تا خورش جا بیفته.

بعد از یه ربع آب­لیمو را اضافه می­کنیم و اجازه می­دیم تا ۱۰ دقیقه دیگه خورش بجوشه.

وقتی زیرش رو خاموش کنین که سس غلیظ شده باشه و اونو داخل یه ظرف زیبا سرو کنین.