طرز تهیه مرغ ترش
مرغ ترش یکی از غذاهای محلی مازندرانه. خیلی از توریستها که به مازندران میرن این غذای خوشمزه رو تست میکنن. دستور مرغ ترش رو برای افرادی که دوست دارن توی خونه این غذای محلی رو بپزن نوشتیم. طرز تهیه مرغ ترش کار آسونیه و شما اونو با برنج میتونین میل کنین. این دستور پخت مرغ ترش برای ۴ تا ۶ نفره :
مواد لازم جهت مرغ ترش :
مرغ کامل ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد سیر ۳ یا ۴ حبه سبزی خرد شده(تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع) ۱ کیلو آبلیمو یک سوم لیوان مغز گردو آسیاب شده یک دوم لیوان نمک و زردچوبه به میزان لازمطرز تهیه مرغ ترش :
مرغ رو به چند تیکه تقسیم میکنیم.
چهار تا قاشق روغن کف تابه میریزیم و پیاز رو توش سرخ میکنیم تا رنگش طلائی بشه.
تیکههای مرغ رو با پیاز تفت میدیم و یهکم میذاریم سرخ بشه.
تو یه تابه دیگه سبزیهای خرد شده رو میریزیم.
سبزیها رو با گردو آسیاب شده خوب تفت میدیم اما حواسمون هست که سبزیها سیاه نشن.
سبزیها رو به مرغ سرخ شده اضافه میکنیم و آب جوش رو جوری که روی مرغها رو بگیره روشون میریزیم.
نمک، فلفل و سیرها رو میریزیم داخل مرغ و اجازه میدیم تا خورش جا بیفته.
بعد از یه ربع آبلیمو را اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا ۱۰ دقیقه دیگه خورش بجوشه.
وقتی زیرش رو خاموش کنین که سس غلیظ شده باشه و اونو داخل یه ظرف زیبا سرو کنین.