طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یا کباب دیگی یکی از راحت ترین مدلای کباب گوشته و اکثر افراد طرز تهیه کباب تابه ای رو بلدن، ولی یه سری نکات کوچیک توی دستور کباب تابه ای باعث خوشمزهتر شدنش میشه. اگه هوس غذای کبابی کردین ولی خیلی حوصله آشپزی ندارین، توصیه میکنیم از این دستور پخت کباب تابه ای استفاده کنین.
مواد لازم جهت کباب تابه ای :
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم زردچوبه نصف قاشق چایخوری گوجه ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری روغن برای کف تابه به مقدار لازم جعفری تازه به مقدار لازمطرز تهیه کباب تابه ای :
گوشت چرخکرده رو تو یه کاسه ی بزرگ میذاریم.
پیاز رو ریز رنده میکنیم و آبش رو میگیریم.
پیاز رو با نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه میکنیم.
گوشت رو خوب ورز میدیم تا گوشت با مواد دیگه مخلوط بشه و طعم دار بشه.
یهکم روغن تو ماهیتابه میریزیم و اونو کف تابه پخش میکنیم.
مخلوط گوشت رو تو تابه میریزیم و با دست به صورت لایه نازک و یکنواختی کف تابه پهن میکنیم.
میتونین مخلوط گوشت رو به شکل دایره یا بیضی هم در بیارین و بعد بزارین کف تابه.
گوشت رو حدودا یهربع میذاریم روی حرارت متوسط بمونه، بعدش با کفگیر روی گوشت خطوط موازی میندازیم.
با فشار کفگیر گوشت رو روی خطوط ایجاد شده برش میزنیم.
تا زمان آماده شدن سس حرارات رو کم میکنیم.
برای سس، گوجه رو خرد یا رنده میکنیم و با رب گوجه، یهکم نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
سس رو چند دقیقه روی حرارت میذاریم تا آب گوجه یهکم بخار بشه و سس یهکم غلیظ بشه.
تیکههای گوشت رو برمیگردونیم.
سس رو روی اونا میریزیم و میذاریم که با سس یه کم بپزه و جا بیفته.
کباب تابه ای رو تو یه دیس بکشین و اطرافش رو با جعفری تازه و خلال سیبزمینی سرخ شده تزیین کنین.