داخل تاکو میشود چیزهای متنوعی قرار داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر. تاکو معمولاً با دست خورده میشود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم میکنند.امروز در وبسایت آشپزی با آشپزباشی قصد داریم تا روشی ساده، آسان و سریع برای پخت تاکوی مرغ را به شما آموزش دهیم. با آشپزباشی همراه باشید
مواد لازم:
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن گیاهی به میزان لازم
نان ترتیلا ۶ عدد
خامه ترش ۱/۴ پیمانه
کاهو ۳ قاشق غذاخوری
پنیر فتا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن گیاهی به میزان لازم
نان ترتیلا ۶ عدد
خامه ترش ۱/۴ پیمانه
کاهو ۳ قاشق غذاخوری
پنیر فتا ۳ قاشق غذاخوری
آماده کردن مواد برای تهیه مینی تاکوی مرغ:
۱- از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.
۲- در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.
۳- کاهو رو خرد کنید.
۴- پنیر رو تکه تکه کنید.
۱- از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.
۲- در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.
۳- کاهو رو خرد کنید.
۴- پنیر رو تکه تکه کنید.
طرز تهیه:
از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن زیتون رو روی مرغ بمالید و کمی نمک و فلفل به اون بزنید. مرغ رو در سینی فر بذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه تا مغزپخت بشه، در فر بپزید. مرغ رو از فر خارج کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک بشه. بعد از خنک شدن، مرغ رو ریش ریش کنید.
در ماهیتابه متوسطی تا نیمه روغن بریزید و گرم کنید. داخل هر نان ترتیلا حدود ۲ قاشق غذاخوری مرغ ریش ریش شده بذارید و نان رو رول کنید با کمک خلال دندان محکم کنید. تاکوها رو تا از همه طرف طلایی بشن برای حدود ۴ دقیقه سرخ کنید. خلال دندان ها رو از تاکوها خارج کنید.
تاکوها رو به همراه سالسا، کاهوی خرد شده، تکه های پنیر فتا و خامه ترش سرو کنید.