تخطى الى المحتوى

تغذیه و سلامت


تازه ها

بهترین روغن برای پخت غذا را می‌شناسید؟

چربی‌های اشباع مانند چربی دنبه و کره می‌توانند سطح کلسترول خون را افزایش دهند و احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف را افزایش دهند. از سوی دیگر،...

خاکشیر این گیاه تب‌بر طبیعی

برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا، می‌توانید از خاکشیر بهره ببرید. خاکشیر در طب سنتی به دلیل طبع سردی که دارد به‌عنوان یک تب‌بر طبیعی شناخته...

با کپک روی مواد غذایی چه کنیم؟

کپک‌ها به دسته‌ای از قارچ‌ها تعلق دارند که در شرایط خاص می‌توانند مواد غذایی را آلوده کنند. اغلب، کپک‌هایی که بر روی مواد غذایی رشد می‌کنند، خطر...

از خواص درمانی و بهداشتی نمک چه می دانیم؟

بسیاری از افراد به عنوان یک باور معمول، فکر می‌کنند که مصرف نمک تنها عوارض و مضراتی را برای بدن به همراه دارد. اما واقعیت این است که مصرف اندازه...

طب سنتی در مورد طبع گریپ فروت چه می گوید؟

طب سنتی گریپ فروت را با طبع سرد و مرطوبش شناسایی می کند و یر این باور است که این میوه برای افراد با مزاج گرم مفید است. گریپ‌فروت، که به عنوان عضوی...

کدام آجیل به چربی سوزی بدن شما کمک می کند؟

بادام دارای مقادیر بالایی پروتئین، انواع چربی‌های سالم، ویتامین E، مواد معدنی و فیبر است همچنین پوست قهوه‌ای بادام حاوی پلی فنول‌هایی است که به روده...

مراقب مصرف بیش از اندازه ویتامین B باشید

خطر زوال عقل مرتبط با ویتامینی است که معمولاً در مواد غذایی محبوب صبحانه یافت می‌شود. محققان ادعا کردند که مصرف بیش از حد یا کم ویتامین B یک...

خواص به، این میوه شگفت‌انگیز را بشناسید

میوه به فواید بی‌شماری برای سلامت جسم دارد و از آنتی‌اکسیدان‌ها نیز سرشار است. واقعاً، ترکیبات پلی‌فنولیک موجود در آن موجب ایجاد خواص آنتی‌اکسیدانی...

کاسنی گیاهی که به شما سلامتی می بخشد

کاسنی، یک گیاه با پراکندگی گسترده در دامنه‌های کم ارتفاع البرز، اطراف رودبار، اطراف تهران و کرج، اطراف رشت، لاهیجان، فارس، بلوچستان، آبادان، و نواحی...